Contact

Disclaimer


 


Deze  website is eigendom van CED-groep Maartensdijk. Aan het onderhoud van deze website besteden wij de grootst mogelijke zorg. Toch bestaat de mogelijkheid dat de informatie op deze website niet helemaal correct en/of volledig wordt weergegeven, niet goed is doorgegeven of na verloop van tijd is verouderd.

Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. CED-groep sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende uit het gebruik van deze website. Mocht u onvolledigheden en/of fouten constateren, dan stellen wij het op prijs als u dit aan ons meldt via het contactformulier op deze website of rechtstreeks via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op sommige onderdelen van deze website is het voor geregistreerde deelnemers aan De Vreedzame School of De Vreedzame Wijk mogelijk om zelf een vrijwillige bijdrage te leveren. Door het verstrekken van bijdragen zoals bijvoorbeeld teksten, afbeeldingen, foto's, geluidsmaterialen, ideeën en suggesties etc. vrijwaren de inzenders CED-groep voor mogelijke aanspraken van derden terzake;

CED-groep heeft geen invloed op de informatie van derden die op deze website via hyperlinks wordt aangeboden.