Contact

X
 wit logo bol witje01
X

Wie zijn wij?

De Vreedzame School en De Vreedzame Wijk zijn ontwikkeld door de CED-Groep, in nauwe samenwerking met Stichting Vreedzaam.
Heeft u  vragen over de invoering van De Vreedzame School, neem dan contact op met de CED-Groep, projectleider Mirjam van der Ven,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor meer informatie over invoering van De Vreedzame Wijk kunt u  terecht bij Stichting Vreedzaam, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Over de CED-Groep

De CED-Groep adviseert, begeleidt, ondersteunt, traint en coacht professionals in het onderwijs en in de  kinderopvang. Dat gebeurt rond verschillende thema’s als basisvaardigheden, leerprestaties, zorg, en  op het terrein van sociale competentie en burgerschapsvorming.  Ook ontwikkelt de organisatie educatieve producten, zoals De Vreedzame School en doet zij onderzoek.

 

Zie voor meer informatie: www.cedgroep.nl

 

CED-Groep

Over Stichting Vreedzaam

Stichting Vreedzaam is opgericht door Leo Pauw (initiatiefnemer en ontwikkelaar van De Vreedzame School/Wijk) en Caroline Verhoeff (ex-directeur van de eerste Vreedzame school in Nederland, en ontwikkelaar/coördinator van De Vreedzame Wijk). De expertise van Stichting Vreedzaam is met name de (door)ontwikkeling van programma’s en de advisering van educatieve instellingen, en wijken en gemeenten op het terrein van pedagogisch beleid/klimaat, sociale competentie, burgerschapsvorming en sociale cohesie.

 

Voor meer informatie: www.stichtingvreedzaam.nl

 

stichtingvreedzaam

Invoering
Naast de eigen Vreedzame School-trainers leidt de CED-Groep trainers van andere onderwijsadviesbureaus op, die ondersteuning bij de invoering van De Vreedzame School in de eigen regio aanbieden. Op deze website vindt u een overzicht van alle onderwijsadviesbureaus die gecertificeerde Vreedzame School-adviseurs in dienst hebben.

 

Invoering van De Vreedzame Wijk vindt alleen plaats onder begeleiding van Stichting Vreedzaam.